AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe peçete görmek

Kahve falında pembe peçete görmek

Kahve falında pembe peçete görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe peçete gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Kahve falında pembe peçete görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin peçete verdiğini görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz peçete görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah peçete görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peçeteye sümkürmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret eder.

Kahve falında birinden peçete almak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli peçete görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında peçetede kan görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir