AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli peçete görmek

Kahve falında kirli peçete görmek

Kahve falında kirli peçete görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, mirasa, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kirli peçete gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Kahve falında kirli peçete görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi peçete görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt peçete görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında peçete vermek istediği başarıya kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz peçete görmek kendisine olan güveninin artacağına, bir anda yükseleceğine yorulur.

Kahve falında birinden peçete almak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havlu peçete görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birine beyaz peçete vermek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir