Kahve falında adam kellesi görmek

Kahve falında adam kellesi görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunların gittikçe artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adam kellesi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Kahve falında adam kellesi görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında kelle paça temizlemek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında kuzu kelle görmek kendi işinin sahibi olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında kelleşme görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında koyun kellesi almak işlerinin bollaşacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domuz kellesi görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine inanılır.

Kahve falında kelle pişirmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelle altın görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir