AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz kellesi görmek

Kahve falında domuz kellesi görmek

Kahve falında domuz kellesi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, rahat nedir öğreneceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz kellesi gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında domuz kellesi görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ütülmüş kelle görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş koyun kellesi görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle çorbası içmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında at kellesi görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelle çorbası görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzülmüş koyun kellesi görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan kellesi pişirmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir