Kahve falında kendi iskeletini görmek

Kahve falında kendi iskeletini görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi iskeletini gördüyseniz:

  • Sizi belli bir yöne çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında mezarda insan iskeleti görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan iskeleti görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar ve iskelet görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan iskeleti görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ölünün iskeletini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinin iskeletini görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iskelede yürümek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde iskelet görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top