AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskambil kağıdı almak

Kahve falında iskambil kağıdı almak

Kahve falında iskambil kağıdı almak sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında iskambil kağıdı almak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Kahve falında iskambil kağıt oynamak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iskambil kağıdı görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında iskambil kağıdı almak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sözleri tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iskambil destesi görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında iskambil oynamak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında iskambil kartı görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında iskambil oyunu oynamak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, şerefli bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında iskambil oynadığını görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir