AnaSayfa / Genel / Kahve falında işinden atılmak

Kahve falında işinden atılmak

Kahve falında işinden atılmak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işinden atılmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Kahve falında işinden atılmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine inanılır.

Kahve falında işyerinden atılmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında taş atıldığını görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin işten atıldığını görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imza atıldığını görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, kafasını rahatlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine ok atıldığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Kahve falında silah atıldığını görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir