AnaSayfa / Genel / Kahve falında isim unutmak

Kahve falında isim unutmak

Kahve falında isim unutmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında isim unutmak gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Kahve falında isim unutmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıda anahtar unutmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın yerini unutmak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Kahve falında bebek emzirmeyi unutmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında çizme unutmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında bavul unutmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında yüzük unutmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında palto unutmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir