AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın yerini unutmak

Kahve falında arabanın yerini unutmak

Kahve falında arabanın yerini unutmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, şansının geri döneceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın yerini unutmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Kahve falında arabanın yerini unutmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gideceği yeri unutmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında isim unutmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namazı unutmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında doğum gününü unutmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluğu açık unutmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını unutmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, daha pozitif biri olacağına inanılır.

Kahve falında orucu unutmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir