AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek beslemek

Kahve falında kelebek beslemek

Kahve falında kelebek beslemek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek beslemek gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında kelebek beslemek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında kelebeği öldürmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kelebek görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında kanadı kırık kelebek görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında kelebekli bilezik görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kelebek görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük renkli kelebek görmek büyük kayıplara uğrayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk kelebek görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir