AnaSayfa / Genel / Kahve falında sus işareti yapmak

Kahve falında sus işareti yapmak

Kahve falında sus işareti yapmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sorunların hallolacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında sus işareti yapmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var.

Kahve falında sus işareti yapmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında zafer işareti yapmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hristiyan işareti görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında define işareti görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soru işareti görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında işaretli taş görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir