AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işin olmayacağını görmek

Kahve falında bir işin olmayacağını görmek

Kahve falında bir işin olmayacağını görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir işin olmayacağını gördüyseniz:

  • Kontrol edemediğiniz konuları serbest bırakmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında başkasının iş bulduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşı görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına inanılır.

Kahve falında birini işe almak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, maddi yükünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerini harabe görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında bir işi yapmamak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında otel işlettiğini görmek günaha gireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinden arkadaşını görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş anlaşması yapmak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir