AnaSayfa / Genel / Kahve falında is karası görmek

Kahve falında is karası görmek

Kahve falında is karası görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında is karası gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Kahve falında is karası görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında kara is görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kara lahana toplamak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kara kurt görmek uzun bir hayat yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara böcek yediğini görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalettir.

Kahve falında kara kan görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hayallerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir