AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kan görmek

Kahve falında kara kan görmek

Kahve falında kara kan görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, dünya mallarının çoğalacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayatın kolaylaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kan gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Kahve falında kara kan görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında kara kitap görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kara böcek görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Kahve falında karanlikta kaçmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında karakalem yapmak maddi imkânlarının azalacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında kara bulutlar görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, önün açılacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü kara sinek görmek malvarlığının artacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir