AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara böcek yediğini görmek

Kahve falında kara böcek yediğini görmek

Kahve falında kara böcek yediğini görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, işlerinin toparlanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına yorulur.

Kahve falında kara böcek yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Kahve falında kara böcek yediğini görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulur.

Kahve falında çok kara böcek görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta kara böcek görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kara böcekler görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kara böcek sürüsü görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde kara böcek görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kara böceğin ısırdığını görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kara böcek öldürdüğünü görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir