AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş bitirmek

Kahve falında iş bitirmek

Kahve falında iş bitirmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş bitirmek gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Kahve falında iş bitirmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, fakir çocukları giydireceğine işaret eder.

Kahve falında bir işi bitirememek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında işini bitirememek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında bit sirkesi görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulur.

Kahve falında saçımda bit görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganda bit görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kudreti ve cesareti bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçından bit ayıklamak kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biti kafada görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir