AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımda bit görmek

Kahve falında saçımda bit görmek

Kahve falında saçımda bit görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçımda bit gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında saçında sirke bit görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit olduğunu görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçından bit taramak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına inanılır.

Kahve falında saçtan bit alıp öldürmek hayatının bir anda cennete döneceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Kahve falında saçı bitli görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit almak iş öğreneceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işarettir.

Kahve falında saçtaki bitleri öldürmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işarettir.

Kahve falında biti saçta görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir