AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker arkadaş görmek

Kahve falında asker arkadaş görmek

Kahve falında asker arkadaş görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, zenginliğinin artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker arkadaş gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşını asker görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olan arkadaşını görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, arabuluculuk yapılacağına işarettir.

Kahve falında askerde olan arkadaşı görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını asker kıyafetiyle görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, yarar sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının askere gittiğini görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında askerdeki arkadaşı görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker arkadaşı görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı askere göndermek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir