AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşını görmek

Kahve falında iş arkadaşını görmek

Kahve falında iş arkadaşını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşını gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Kahve falında iş arkadaşını öldürmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iş arkadaşını ağlarken görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına inanılır.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek karlı işler alacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının iş kurduğunu görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalettir.

Kahve falında iş arkadaşı görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla evlenmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşıyla kavga etmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir