AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri arkadaşı görmek

Kahve falında işyeri arkadaşı görmek

Kahve falında işyeri arkadaşı görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, itibar edineceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında işyeri arkadaşı gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını görmek ana baba duası alınacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşına sarılmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşını ölmüş görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşını öpmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını işerken görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işyerini görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sorumlulukların azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir