AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta yüzdüğünü görmek

Kahve falında ırmakta yüzdüğünü görmek

Kahve falında ırmakta yüzdüğünü görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, hile ile mal elde etmeye, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ırmakta yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Kahve falında ırmakta yüzdüğünü görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ırmakta yüzmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmakta yüzmek birlikte bazı işler yapılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz ırmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütten ırmak görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmağın yükseldiğini görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu ırmak görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir