AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak kenarında ev görmek

Kahve falında ırmak kenarında ev görmek

Kahve falında ırmak kenarında ev görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında ev gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Kahve falında ırmak kenarında ev görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine delalettir.

Kahve falında ırmak kenarında gezmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Kahve falında ırmak kenarı görmek yeni başlangıçlar yapacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında olmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında yılan görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ırmak kenarında oturmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında ev aldığını görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir