AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri zeytin görmek

Kahve falında iri zeytin görmek

Kahve falında iri zeytin görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kötü yollara gireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında iri zeytin gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Kahve falında iri iri zeytin görmek her daim Allah yolunda olacağına, kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri siyah zeytin görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri siyah zeytin yemek muradın olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri zeytin görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Kahve falında iri yeşil zeytin görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, hararetli olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında iri zeytin yemek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri erik yemek saygınlığının da artacağına, kimseyle konuşmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir