AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri tavuk görmek

Kahve falında iri tavuk görmek

Kahve falında iri tavuk görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında iri tavuk gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Kahve falında iri tavuk görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına alamet eder.

Kahve falında iri beyaz tavuk görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek elinin kolunun bağlanacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında iri bir inek görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında iri bulgur görmek daima önüne bakacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında iri uzun yılan görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri yılan görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri tuz görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir