Kahve falında iri kurt görmek

Kahve falında iri kurt görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kafasının da rahat edeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında iri kurt gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında iri kurt görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet eder.

Kahve falında iri kurtçuk görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri beyaz yumurta görmek kazancın yarı yarıya artacağına, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı iri yılan görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalettir.

Kahve falında iri at görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalettir.

Kahve falında iri yarı kadın görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri gögüslü kadın görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir