AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri sinek görmek

Kahve falında iri sinek görmek

Kahve falında iri sinek görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri sinek gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında iri sinek görmek saadetinin yükseleceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde sinek görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağına sinek kaçtığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü sinek görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir sinek görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında sinek ası görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında meyve sineği görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında küçük sinek öldürmek canını sıkılacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir