AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek ası görmek

Kahve falında sinek ası görmek

Kahve falında sinek ası görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında sinek ası gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında sinek ası görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kupa ası görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri sinek görmek hayırlı adımlar atılacağına, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında uçan sinek görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yemek içinde sinek görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sinek kurdu görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oda sinek görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kazançta zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sinek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir