AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru patlıcan dolması görmek

Kahve falında kuru patlıcan dolması görmek

Kahve falında kuru patlıcan dolması görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, doğru kararların alınacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında kuru patlıcan dolması gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Kahve falında kuru dolmalık patlıcan görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru patlıcan dolması görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kuru patlıcan dolması yemek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında biber patlıcan dolması görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan dolma görmek yağmur yağmamasına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına inanılır.

Kahve falında patlıcan dolması yemek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan biber dolması görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında patlıcan dolma yemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir