AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan çalmak

Kahve falında patlıcan çalmak

Kahve falında patlıcan çalmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında patlıcan çalmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında patlıcan çalmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında dalında patlıcan görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan reçeli görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında patlıcan közlemesi görmek kız çocuğunun olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş patlıcan yemek hedeflerini tutturacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına tabir olunur.

Kahve falında domates patlıcan görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında patlıcan kızartmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir