AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz patlıcan görmek

Kahve falında beyaz patlıcan görmek

Kahve falında beyaz patlıcan görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz patlıcan gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz patlıcan görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede patlıcan görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş patlıcan görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman patlıcan görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında kabak ve patlıcan görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında patlıcan koparmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında patlıcan soyduğunu görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan dolması yemek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir