AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut bahçesi görmek

Kahve falında nohut bahçesi görmek

Kahve falında nohut bahçesi görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, daha bir sevileceğine, endişelerin son bulacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, başarılar elde edileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohut bahçesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeniden düzenlemeler yapılması gerekiyor.

Kahve falında nohut bahçesi görmek az çalışarak çok gezeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişirilmiş etli nohut yediğini görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze nohut tarlası görmek iki tarafın da çok sevineceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş nohut görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohut dikmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış nohut görmek sermayesini riske etmeyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu nohut görmek dünyasının iyileşmesine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında nohut mercimek görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir