AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok küfür etmek

Kahve falında çok küfür etmek

Kahve falında çok küfür etmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sadece kendisini düşüneceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işaret eder.

Kahve falında çok küfür etmek gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Kahve falında küfür edildiğini duymak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında birinin sana küfür ettiğini görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birine küfür etmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına küfür etmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda küfür duymak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinden küfür duymak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden küfür yemek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğine küfür etmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir