AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana ölüsü görmek

Kahve falında dana ölüsü görmek

Kahve falında dana ölüsü görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dana ölüsü gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Kahve falında dana ölüsü görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü dana görmek işlerinin rast gideceğine, dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana yakalamak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına işarettir.

Kahve falında dana bacağı görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında danadan kaçmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işaret eder.

Kahve falında inek dana görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dana ciğer görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana kafası görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir