AnaSayfa / Genel / Kahve falında dananın öldüğünü görmek

Kahve falında dananın öldüğünü görmek

Kahve falında dananın öldüğünü görmek borç batağına düşeceğine, endişelerinin son bulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kazancını artıracağına inanılır.

Kahve falında dananın öldüğünü gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Kahve falında dananın öldüğünü görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında dana öldürmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dana otlatmak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dana satmak adının kirletilmeye çalışılacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana yavrusu görmek arabuluculuk yapılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında dana beslemek hasretin biteceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi dana görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işaret eder.

Kahve falında çok dana görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir