AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek kozası görmek

Kahve falında ipek kozası görmek

Kahve falında ipek kozası görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek kozası gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Kahve falında ipek kozası görmek işlerinin çok iyi gideceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipek böceği kozası görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek koza görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işlerin aksamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırtıl kozası görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına yorulur.

Kahve falında koza görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk kozası görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında çam kozası görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında örümcek kozası görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir