AnaSayfa / Genel / Kahve falında koza görmek

Kahve falında koza görmek

Kahve falında koza görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, dileklerin yerine geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koza gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Kahve falında pamuk kozası görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında çam kozası görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında ipek kozası görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tırtıl kozası görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kelebek koza görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında kelebeğin kozadan çıktığını görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kozada kelebek görmek istediği herşeye kavuşacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir