AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek böceği kozası görmek

Kahve falında ipek böceği kozası görmek

Kahve falında ipek böceği kozası görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, güç ve kudret kazanacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek böceği kozası gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında ipek böceği kozası görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalettir.

Kahve falında ipek kozası görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böcek kozası görmek sevdiği insana kavuşacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam kozası görmek evliyseniz eşle iyi geçime, markasını duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk kozası görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek koza görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zahmet veren işlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında kozadan kelebek çıktığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek alım gücünün artmasına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir