AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek kozası görmek

Kahve falında böcek kozası görmek

Kahve falında böcek kozası görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek kozası gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında ipek böceği kozası görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında böcek kozası görmek çok kötü günler geçirileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında kelebeğin kozadan çıktığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kozada kelebek görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına rivayet eder.

Kahve falında koza görmek zor günler geçireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kozadan kelebek çıktığını görmek sorunlarını bitireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında örümcek kozası görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine alamet eder.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir