AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşıyla tartışmak

Kahve falında arkadaşıyla tartışmak

Kahve falında arkadaşıyla tartışmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın tüm olumlu görüntüsüne rağmen, bütün detaylarıyla ele alınması yararınıza olabilir.

Kahve falında erkek arkadaşınla tartışmak destek için ailesiyle de konuşacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla tartışmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşıyla tartışmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla tartışmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşla tartışmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla tartışmak hayallerinin de yarım kalacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaş tartışmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla tartışmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir