AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini fabrikada görmek

Kahve falında kendini fabrikada görmek

Kahve falında kendini fabrikada görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret eder.

Kahve falında kendini fabrikada gördüyseniz:

  • Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında fabrika sahibi olmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Kahve falında deri fabrikası görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer fabrikası görmek çok hayırlı haberler alacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fabrika sahibi görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında fabrika müdürünü görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir fabrikada çalıştığını görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Kahve falında peynir fabrikası görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Kahve falında eski fabrika görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir