AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip almak

Kahve falında ip almak

Kahve falında ip almak insanları kandıracağına, kurtuluşa kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Kahve falında ipe boncuk dizmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip tutmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında iple birini bağlamak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ip üstünde durmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple tırmanmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ipe tutunmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulur.

Kahve falında lif ipi görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında çamaşır ipinin koptuğunu görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir