AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanlara su dağıtmak

Kahve falında insanlara su dağıtmak

Kahve falında insanlara su dağıtmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hayatından çıkaracağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanlara su dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Kahve falında insanlara su dağıtmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Kahve falında insan eti dağıtmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanlara yemek dağıtmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dağıtmak kafasındaki sorunları çözeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine delalet eder.

Kahve falında şifalı su dağıtmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında gül suyu dağıtmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş insana su vermek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir