AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yüzlü örümcek görmek

Kahve falında insan yüzlü örümcek görmek

Kahve falında insan yüzlü örümcek görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, neşesinin de yerine geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına alamet eder.

Kahve falında insan yüzlü örümcek gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında insan yüzlü örümcek görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde örümcek görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında insanların yüzünü görememek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutta insan yüzü görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında insanın yüzünde kıl görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan yüzlü at görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek yüzlü insan görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında havuzda yüzen insanlar görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir