AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde örümcek görmek

Kahve falında yüzünde örümcek görmek

Kahve falında yüzünde örümcek görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde örümcek gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Kahve falında insan yüzlü örümcek görmek amacına ulaşabileceğine, şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde örümcek görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek ağını temizlediğini görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kolunda örümcek görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri örümcek görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek yakaladığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında örümceğin öldüğünü görmek sevilen bir dostun geleceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında örümceğin ağ yaptığını görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir