AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yüzlü at görmek

Kahve falında insan yüzlü at görmek

Kahve falında insan yüzlü at görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, dertlerin artacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında insan yüzlü at gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında insan yüzlü at görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalettir.

Kahve falında derisi yüzülmüş at görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzen at görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalettir.

Kahve falında yüzen atlar görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işarettir.

Kahve falında denizde yüzen at görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen at görmek yanlış kararlar vereceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında atı yüzerken görmek çok başarılı adımlar atacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kafalı at görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir