AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yüzlü böcek görmek

Kahve falında insan yüzlü böcek görmek

Kahve falında insan yüzlü böcek görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan yüzlü böcek gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Kahve falında insan yüzlü böcek görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde böcek görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzlerce böcek görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan yiyen böcek görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında insan yüzleri görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünü görememek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir