AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yüzleri görmek

Kahve falında insan yüzleri görmek

Kahve falında insan yüzleri görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında insan yüzleri gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında yüzlerce insan görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan yüzlü köpek görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Kahve falında yüzü görünmeyen insan görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın derisinin yüzüldüğünü görmek fırsatların heba edileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü olmayan insanlar görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü kapalı insan görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzen insan görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir