AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan pisliğinde yürümek

Kahve falında hayvan pisliğinde yürümek

Kahve falında hayvan pisliğinde yürümek ihanete uğrayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, amaçlarını yerine getireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan pisliğinde yürümek gördüyseniz:

  • Geliştirmek istediğiniz bir fikir normalin üstünde destek buluyor.

Kahve falında hayvan pisliğinde yürümek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan pisliğine bulaşmak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına inanılır.

Kahve falında hayvan pisliği toplamak manevi mutluluğu tadacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliği temizlemek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında hayvan pisliği taşımak kötü yollara gireceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan pisliği yediğini görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan pisliği görmek çaresizleşeceğine, emeklerinin heba olacağına işarettir.

Kahve falında hayvan pisliğini yediğini görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir