AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan pisliği taşımak

Kahve falında hayvan pisliği taşımak

Kahve falında hayvan pisliği taşımak garanti olacak makama oturacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında hayvan pisliği taşımak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında hayvan pisliği taşımak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliğine bulaşmak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliği görmek çok hayırlı işlere atılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine işarettir.

Kahve falında hayvan pisliği yemek gönlündeki gibi sevileceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliğinde yürümek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde hayvan pisliği görmek emeğinden hayır göreceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir