AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan pisliğini yediğini görmek

Kahve falında hayvan pisliğini yediğini görmek

Kahve falında hayvan pisliğini yediğini görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan pisliğini yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler.

Kahve falında hayvan pisliğini yediğini görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında hayvan pisliği yediğini görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işarettir.

Kahve falında hayvan pisliğini temizlemek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliği görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliği temizlemek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında hayvan pisliğinde yürümek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek her geçen gün başarıların artacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir